Pakkers promotioneel

Koud buiten? En dan heb jij nog een lekker jassie aan! Voor een hele hoop Rotterdammers is dat helemaal niet zo vanzelfsprekend. Daarom zamelt OPEN Rotterdam dit jaar voor de tweede keer honderden jassen in. Vorig jaar werden er maar liefst 1500 jassen ingezameld, dit jaar zijn 2000 jassen het doel. ‘Lever je jas in voor een ander’: dat gaan we regelen!

Het is de hoogste tijd…

…om je maatschappelijke verantwoording te nemen! Dus dit is hét moment om aan te sluiten. MediaCenter werkt namelijk op volle vaart mee aan deze actie in samenwerking met Stichting BlijeGift, Gaarkeuken Rotterdam en De Vrienden Van. Een warm Rotterdam, dat vinden we belangrijk.

Kom je jassie(s) bij ons inleveren in de eerste week van december of meld je aan voor de ophaaldienst (regio Rotterdam).

Bij de MediaCenter ingang staan van 2 t/m 6 december dozen klaar om je jassie op te vangen, we vinden het geweldig als je binnenkort dus bij ons binnenloopt. Ook kun je aangeven dat wij de jassen op 9 of 10 december bij je op kunnen pikken.

Wij zorgen er naderhand voor dat de jassen ruim op tijd voor de kerstmarkt op 18 december bij de Bethelkerk aankomen. Tijdens die kerstmarkt worden Rotterdammers die moeten rondkomen van het minimum niet alleen op een jas getrakteerd, er staat ook een lekker soepje, warme chocolademelk en een tombola te wachten. Echt even een heerlijk warm Rotterdam dus! Dat willen we toch allemaal?

Spelregels:

  • Jassen voor het hele gezin, alle maten zijn dus welkom. Schoon en niet kapot.
  • Ook mutsen, handschoenen, sjaals, warme truien, vesten en sokken zijn welkom. Andere kledingstukken niet.

De jassen die overblijven worden gedoneerd aan het Leger des Heils, Victory Outreach en Kledingbank Rotterdam.