Denk jij nog in roll-up banners en presentaties op een laptopscherm? Weg ermee! Je wilt ‘BAM!’ je merk in de spotlights. En met de promoblocks van MediaCenter krijg je dat zeker voor elkaar. Van klein formaat tot bijna 3 meter hoog, lees je mee?

Promoblocks? Huh?

We horen je al denken… Daarom leggen we je graag even haarfijn uit wat promoblocks precies zijn. Promoblocks zijn namelijk de opvolgers van de aloude roll-up banners en wegwijzers. Een promoblock zorgt ervoor dat jouw merk of boodschap écht in de picture komt te staan en je de aandacht van bezoekers, klanten en prospect vanaf de eerste seconde beetpakt.

Deze vernieuwende en unieke manier van opvallen zorgt er voor dat je jouw merk, product, dienst of boodschap kunt showcasen zoals nog niet vaak gedaan is. Doordat de promoblocks naar eigen wens en inzicht in te vullen zijn, kun je alle zijdes optimaal inzetten. Zie het dus als een soort presentatiezuil.

Hoe zet je een promoblock in?

Promoblocks leveren we in verschillende formaten. Van levensgroot tot tafelformaat en van 1-laags tot wel 3 meter hoog! Je zet een promoblock gemakkelijk in als beurswand, informatiezuil, POS-materiaal, bewegwijzering, display, meeting-point of merkpromotie. Doordat de promoblocks licht in gewicht zijn en je met de verschillende vormen eindeloos kunt combineren, zijn deze toppers ook nog eens heel handig te verplaatsen.

  • Geheel PVC-vrij.
  • Scherp geprijsd.
  • Licht in gewicht.
  • Multifunctioneel.
  • Makkelijk te monteren.
  • Uniek, ludiek en onderscheidend!

Digitaal gedrukt of groot geproduceerd

Tafelmodellen van deze promoblocks produceren wij in-house op onze digitale printer. Je kunt een tafelmodel dus ook in kleine oplages bestellen en binnen de kortste keren in huis hebben! De grotere varianten leveren wij op aanvraag. Zo zorgen wij er voor dat jij jouw merk zo effectief mogelijk en met de meeste impact kunt vestigen.

Ook hier geldt: jouw resultaat, ons pakkie-an! Jij hoeft dus alleen maar na te denken over wat je precies wilt doen met dit promoblock en hoe je het graag ingevuld zien. Het daadwerkelijke ontwerp en uitdenken van een passend concept doen wij met alle plezier voor je!

Nieuwsgierig hoe jij zo’n gaaf promoblock kunt inzetten? Laat het ons weten!

 

Wil je op de hoogte blijven en meer inspiratie ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse inspiratiemails door hieronder je e-mailadres achter te laten. Toets na het typen op enter of klik op ‘Gereed’.