Spiegeltje, spiegeltje in de (kunst)hal…

Donderdag 19 september 2019 hosten we een informele avond bij Kunsthal Rotterdam voor onze gewaardeerde relaties en teamleden.

We ontvangen je graag met een hapje en een drankje om daarna onder begeleiding van gidsen de tentoonstelling ‘I’m your Mirror’ van Joana Vasconcelos te bekijken. Een avond vol beleving!

  • Unieke ervaring in Rotterdamse sferen.
  • Ruim 30 iconische installaties en sculpturen.
  • Inloop vanaf 18:00u. Rondleidingen starten om 19:30u.
  • Een geheel verzorgde avond uit, lekker informeel netwerken!

Wil je er bij zijn? Dat kan! Neem ook gezellig je partner mee. Klik op de button en laat ons weten met hoeveel personen we je mogen verwachten. Je plekje is gereserveerd!

Kun je er niet bij zijn? Laat dat ook even weten. We rekenen op je, gewoon omdat we het zo leuk vinden als je er bij bent!

Kunst & Cultuur

MediaCenter is groot liefhebber van kunst en cultuur. Wij dragen deze sector dan ook met veel liefde een warm hart toe. Daarom zijn we partner van de Kunsthal en natuurlijk ook vriend van de Kunsthal. Onze samenwerking zorgt ervoor dat we zo’n mooie avond voor jou kunnen organiseren. We kijken dan ook heel erg uit naar je aanwezigheid!

Wil je meer weten over de tentoonstelling? Dan sturen we je graag door naar de impressie op de website van Kunsthal Rotterdam.

Kunsthal Mediacenter
MediaCenter Kunsthal

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid