Pakkers promotioneel

Ben je klaar om jouw product met een knal in de markt te zetten? Gefeliciteerd! Je gaat mooie stappen maken! Natuurlijk wil je dat jouw items in een passende verpakking bij je klant aankomen, en daar komen wij om de hoek kijken. Maak kennis met de luxe verpakkingen van MediaCenter Rotterdam!

Je bent vast en zeker bekend met de verpakkingen die wij op maat maken voor onze klanten. Denk aan tasjes, inpakpapier, gepersonaliseerde sleeves en meer. Maar naast al deze mooie verpakkers kun je bij MediaCenter Rotterdam ook exclusieve luxe verpakkingen op maat laten produceren!

Merkbeleving ten top

Hoe creëer je die ultieme beleving rondom je merk? Hoe ga je écht effectief communiceren? Die expertise is niet voor iedereen weggelegd. Want om dat voor elkaar te krijgen wil je verbinden, het hart en hoofd van je klant veroveren en hen op een creatieve manier binden aan je merk voor de lange termijn.

  • Ga voor ultieme merkbeleving.
  • Creëer een herkenbare en unieke stijl.
  • Personaliseer en varieer in al je communicatie.
  • Kies voor connectie met je klant!

Luxe verpakkingen op maat

Neem onze laatste productie voor Skins Cosmetics eens als voorbeeld. Het cosmeticamerk bestaat 20 jaar en dat is uiteraard de perfecte gelegenheid om eens even flink uit te pakken. Of in te pakken in dit geval; we hebben namelijk een prachtige luxe verpakking voor hen mogen maken.

Deze luxe geschenkverpakking is tot in detail uitgedacht en brengt precies het gevoel over dat Skins Cosmetics voor ogen had. Reinheid, luxe uitstraling, een écht cadeautje in handen. De opvallende zilver- en goudkleurige accenten maken het plaatje compleet.

Altijd op maat gemaakt

Onze geschenkverpakkingen worden altijd op maat gemaakt en zijn keer op keer uniek. Van kleine geschenkverpakkingen voor parfums, ringen, autosleutels, pasjes en meer, tot grote geschenkdozen en luxe giftset. Hier is alles mogelijk!

Wist je dat we ook variabel kunnen produceren? Zo kun je unieke collectorsitems realiseren!

Wij nemen je zorgen uit handen

MediaCenter Rotterdam wéét van aanpakken en is jouw partner als het gaat om doorpakken in communicatie. Wij zorgen met alle liefde dat klanten (weer) houden van je merk!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op!