Marketingmaterialen

Je marketingmaterialen moeten impact maken. Het moet jouw boodschap helder, effectief en duidelijk overbrengen en je bereik vergroten voor een maximaal resultaat. Wij, van MediaCenter, zijn jouw expert op het gebied van het ontwikkelen en realiseren van marketingmaterialen. Van offline – bijvoorbeeld het drukken van brochures, naamdragers, POS materiaal, posters en banners, signingmateriaal- tot online ‘materialen’: je social media, je website of digitale nieuwsbrief.

Wij realiseren al jouw marketingmaterialen. Sterker nog, wij denken (pro)actief met je mee en zorgen ervoor dat jij meer resultaat haalt uit jouw marketingmaterialen.

MediaCenter, jouw partner op het gebied van marketingmaterialen.

Als ervaren communicatieproducent kunnen we snel schakelen tussen verschillende productiemethodes. Wij hebben alle expertise onder één dak (vormgeving, drukken, online media experts, webbouwers). Daarmee zijn we overal in het proces flexibel. Snel schakelen, om al jouw wensen te realiseren is voor ons geen enkel probleem.

Branchegespecialiseerde relatiemanagers, dat praat wel zo makkelijk

Met jouw drukwerk wil je jouw klanten zo goed mogelijk bereiken. Voor ieder segment klanten is er een andere communicatiestrategie. Het maakt een groot verschil of je doelgroep zich in de Finance, Retail, Onderwijs of Handel  bevindt. Het is dan ook belangrijk dat je al marketingmateriaal hierop afgestemd is. Voor maximaal bereik. Bij MediaCenter werken niet alleen drukwerkexperts, onze relatiemanagers hebben zich ook gespecialiseerd in een specifieke sector. We werken in drie gespecialiseerde teams:

Hierdoor weten we wat er speelt in jouw branche, maar ook op welke wijze je met jouw marketingmaterialen een maximale impact hebt op je klanten.  Dit praat niet alleen gemakkelijk, het zorgt er ook voor dat jij zeker bent van meer resultaat.