Digitale oplossingen

Projectbureau Mediacenter Rotterdam en het Amsterdamse softwarebedrijf Marvia hebben een partnerovereenkomst gesloten.

010 en 020 werken samen in (lokale) marketing. De samenwerking maakt het voor klanten van MediaCenter mogelijk om hun marketing activiteiten naar een hoger niveau te tillen, dankzij de tools van Marvia.

Marketing made Easy

“We merken dat bij onze klanten het runnen van (lokale) marketing campagnes een tijdrovende klus is die wekelijks veel uren van de marketingafdeling vraagt. Door repetitief werk te automatiseren en branded content centraal toegankelijk te maken, blijft er meer tijd over voor zaken die echt belangrijk zijn. Marvia is daarin een ideale partner” aldus Michel Carree, directeur bij MediaCenter Rotterdam. 

Joep Donders, CEO van Marvia vult aan: “Onze Brand Portal heeft een drieledige functie; het creëren van lokaal relevant, on-brand marketingmateriaal, opslag van je digitale merkbestanden en het vastleggen en delen van je merk- en huisstijlrichtlijnen. Het gebruik van onze software maximaliseert de merkconsistentie, zorgt voor een heldere workflow en bespaart kosten door de operationele marketing taken te automatiseren”. 

Tevens biedt het partnership de klanten van Marvia de mogelijkheid om gebruik te maken van de campagne diensten van MediaCenter zoals de doorvertaling van strategie naar on- en offline communicatie producties. 

De samenwerking heeft inmiddels al geresulteerd in de succesvolle lancering van de brand portal voor foodservice organisatie Albron. Beide partijen kijken uit naar de komende periode en rekenen erop aanzet te hebben gegeven tot een duurzame en vruchtbare samenwerking. 

Expert in effectief communiceren

Of het nu gaat om online of offline campagnes, projectbureau MediaCenter Rotterdam doet het voor je. Het complete plaatje, mét impact. Bij MediaCenter Rotterdam kan je terecht voor de ontwikkeling en uitvoering van al je communicatie-uitingen en marketingcampagnes.
Jarenlange ervaring, up-to-date kennis en een groot netwerk aan specialisten zorgen ervoor dat MediaCenter Rotterdam expert is op het gebied van grafische producties, signing, promotionele artikelen, design en digitale oplossingen.

Meer informatie op: mediacenterrotterdam.nl

Marketing automatiseren met Marvia

Marvia maakt merken succesvoller door hun lokale marketing potentieel te activeren. Het bedrijf is dé pionier op het gebied van het gebruik van automatisering in het maken van (lokaal) marketingmateriaal. De SaaS oplossing stelt bedrijven in staat om op grote schaal gepersonaliseerde, lokaal relevante uitingen te maken, binnen de huisstijl. 

Meer informatie op: www.getmarvia.com

———-EINDE PERSBERICHT———-
Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Iris Bezemer, Marketing Manager MediaCenter Rotterdam

Telefoonnummer: 06-83861423
Email: iris@mediacenterrotterdam.nl

Links op de foto: MediaCenter Rotterdam directeur Michel Carree.
Rechts op de foto Marvia CEO Joep Donders