Pakkers promotioneel

De zomer is in volle gang. Heerlijk toch? De hoogste tijd om ook jouw merk weer eens even flink in het zonnetje te zetten.

Dat doe je natuurlijk met de promotionele Pakkers van MediaCenter! We vertellen je graag meer in een lekker zomerse blog!

Of het nu gaat om een presentje na een mooie samenwerking, het vergroten van het merkbereik of het aanzetten tot conversie… Onze promotionele artikelen zijn er voor gemaakt om de boodschap van jouw bedrijf te versterken. En de keuze is reuze!

WAAROM PAKKERS?

Promotionele artikelen onder de naam MediaCenter Pakkers, creëren een enorme meerwaarde voor jouw relatie met de klant! Het draait niet meer louter om verkopen, het gaat vooral om verbinding met de klant. Wist je bijvoorbeeld dat een Pakker gemiddeld een half jaar of langer in het bezit van de ontvanger blijft? Dit zelfs met uitschieters naar twee jaar!

Dat blijkt uit cijfers van marktonderzoekbureau DIMA in een rapport dat zij opmaakten in opdracht van de Europese Promotionele Productenbranche. Andere opvallende resultaten uit dat onderzoek:

  • 90% van de 2000 respondenten geeft aan dat zij zeker iedere dag wel een promotioneel product gebruiken.
  • 57% van deze respondenten zegt zich de naam van de afzender beter te herinneren dan wanneer zij bijvoorbeeld een radio of tv-reclame horen of zien.
  • 73% van de respondenten zegt bij hun beslissing tot het plaatsen van een order beïnvloedt te worden door een promotioneel product.

Pakkers dragen dus zeer zeker bij aan het versterken van de top-of-mind klantrelatie die je voor ogen hebt. Al is het natuurlijk wel van belang dat je een Pakker kiest die aansluit bij je boodschap, bedrijfsidentiteit en de beoogde ontvanger. Daarom geven we je graag wat verse inspiratie!

Ga naar de webshop!

Wil je meer weten over de MediaCenter Pakker en wat zij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onze marktteams staan altijd open voor vragen! Neem dus zeker eens vrijblijvend contact met ons op!

Of wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de diverse branches waar MediaCenter werkzaam is? Laat je e-mailadres achter en dan weet je direct wanneer er weer nieuwe inspiratie voor je klaar staat!