TERUGBLIK 2017

Het jaar waarin Max Verstappen zijn formule 1 bolide tot twee keer toe als eerste over de finishlijn scheurde, het Nederlandse voetbalteam Europees kampioen werd – de vrouwen dan – én het jaar waarin bijna 90% van alle volwassen Nederlanders gelukkig was.

2017 was voor MediaCenter Rotterdam een jaar waarin we, ondanks de nodige uitdagingen, onze klanten weer hebben mogen voorzien van prachtig drukwerk. Achter de schermen is er in 2017 hard gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen.

Zo hebben we geïnvesteerd in een aantal nieuwe productiemiddelen, waardoor de dienstverlening voor onze klanten nóg beter wordt. We hebben een nieuwe online tool gecreëerd voor het personaliseren of op maat samenstellen van documenten. Please welcome James The Butler. En ons zusterbedrijf BrandSync heeft BrandOrganizer op de markt gebracht. Een handige tool waarmee je merk-, huisstijl- en gebruiksrichtlijnen en bestanden efficiënt kunt beheren.

VERBOUWING

We zijn in 2017 gestart met de modernisering van ons prachtige pand. De productieruimte is inmiddels gereed en ondertussen worden oude printruimtes omgetoverd in moderne kantoorruimtes.

Met de komst van een state of the art digitale drukpers is ons machinepark weer helemaal up-to-date. Met de allernieuwste technologieën kunnen we je nóg sneller van dienst zijn. Bedrijvigheid alom op ons kantoor in Rotterdam. Dat zorgt voor een goede sfeer én extra energie waarmee we het nieuwe jaar in knallen. Wanneer we helemaal klaar zijn, vieren we uiteraard een feestje. Vanzelfsprekend sta jij dan op de gastenlijst.

Mocht je nu al meer willen weten over de (nieuwe) mogelijkheden voor jouw organisatie, aarzel niet en neem contact op.

JAMES THE BUTLER

Een butler die vierentwintig uur per dag voor je klaar staat? Documenten die digitaal beschikbaar zijn en waarmee je in een handomdraai de mooiste artikelen, brochures en informatieboekjes maakt? James the Butler is your man. Een gebruiksvriendelijke online applicatie, ideaal voor het personaliseren of op maat samenstellen van documenten.

De communicatiemiddelen kun je als PDF ontvangen óf – zoals je van MediaCenter gewend bent -laten drukken. Kies wat het beste bij je situatie past en James regelt de rest. Niet alleen super handig, maar ook kostenbesparend én vriendelijker voor het milieu.

ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT

Van 12 tot een met 18 februari 2018 organiseert ABN AMRO het 45e World Tennis Tournament, één van de belangrijkste indoor tennistoernooien ter wereld. MediaCenter heeft weer een skybox tot haar beschikking, dus we kunnen dit bijzondere toernooi samen van wel heel dichtbij meemaken.

De beste nationale én internationale tennisspelers live aan het werk zien? Geef je dan vandaag nog op bij je accountmanager.

INSPIREREND HET NIEUWE JAAR IN OP PEOPLE’S BUSINESS

Op woensdag 17 en donderdag 18 januari staat MediaCenter weer op People’s Business, hét kennis- en netwerkevent voor ondernemers uit de regio Rotterdam en Den Haag.

Daarnaast is dit dé nieuwjaarsborrel voor het bedrijfsleven van Rotterdam, dus daar wil je zeker bij zijn. Hier geven we samen een inspirerende start aan het nieuwe business jaar. Kom gezellig even bij ons buurten!