Vol trots presenteren we weer eens een vers van de pers productie aan je! We hebben namelijk de nieuwe editie van OhMagazine mogen produceren. En dat was bijzonder, het magazine is namelijk van tijdschrift overgestapt naar een boek van formaat: een bookazine. De nadruk ligt op literaire hoogstandjes die speciaal voor het erotische magazine zijn geschreven.

Na een flinke zomerstop pakt Oh Magazine, hét erotische magazine voor vrouwen, de draad weer op en lanceert dit najaar een nieuw concept: een bookazine. Geen tijdschrift, maar een boek van formaat dat je kunt koesteren en bewaren. Zoals gezegd ligt de nadruk op literaire hoogstandjes die speciaal voor Oh geschreven zijn. De fotografie is tot in de puntjes verzorgd om zo nog meer wetenschap over de zogenoemde ‘verpreutsing van de wereld’ te delen.

’t Oog wil ook wat

Linda Duits, Clarice Gargard en Judith Osborn laten in Oh hun licht schijnen over de hedendaagse erotiek. In deze editie vind je ook een interview met Heleen van Royen waarin onder andere de talrijke reacties op haar geruchtmakende Sexdagboek aan bod komen.

Volop lees- en kijkgenot met verhalen van Katrijn Van Bouwel, Marith Iedema, en een stevig fragment uit de vergeten seksklassieker van Stephen Vizinczey. Maar denk ook aan zinderende en stijvolle blootfotografie en verhalen. Kortom, Oh is een lust voor het oog en de geest!

Wil jij een exemplaar van het nieuwe Oh Bookazine in handen krijgen of cadeau geven? Ga dan naar deze website om te bestellen of claim jouw exemplaar via bol.com!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de diverse branches waar MediaCenter werkzaam is? Kom dan iedere maand weer even terug voor verse inspiratie op de website. Natuurlijk kun je je ook hieronder inschrijven voor onze nieuwsbrief. Laat je e-mailadres achter en dan weet je direct wanneer er weer nieuwe inspiratie voor je klaar staat!