Onderwijs Zorg & Overheid

Marktteam Onderwijs, Zorg en Overheid bestaat al jaren uit een hecht team van vijf creatieve, behulpzame en betrokken doorzetters. Opgeven is voor dit team geen optie en halen dan ook altijd alles uit de kast om processen en communicatie zo efficiënt mogelijk voor de klant in te richten.


Energiek | Flexibel | Proactief | Oplossingsgericht


Dit marktteam is sterk op elkaar ingespeeld en iedereen heeft zijn of haar eigen toevoeging binnen het team. Steven, de grappenmaker, zorgt dagelijks voor een vrolijke noot en is een echte teamplayer. Hij zorgt dat alle klussen geklaard worden en alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Wilfried is de behulpzame sportieveling en lost eventuele problemen in een handomdraai op. Elvera, het creatieve brein, komt vaak met verrassende oplossingen en concepten om de klant zo goed mogelijk (en het liefst zelfs meer dan dat) van dienst te zijn. Ook de betrouwbare hond, Coen, is onmisbaar in dit marktteam. Zijn innovatieve ideeën zorgen voor oplossingen die werken.

100 jaar grafische ervaring

Samen staat team OZO voor meer dan 100 jaar grafische ervaring en weten zij altijd de meest efficiënte oplossingen te realiseren. De klant volledig ontzorgen en het budget zo effectief mogelijk inzetten, is de uitdaging die marktteam OZO moeiteloos en met veel plezier aangaat!

Toch niet het marktteam dat het beste bij jouw onderneming past? Ontdek dan snel meer over marktteam Finance & Retail of marktteam Trading & Industry!

We stellen natuurlijk ook graag het MediaCenter management aan je voor.

Coen Bokslag

Business Innovator

e-mail telefoon mobiel linkedin

Wilfried Vos

Relatiemanager

e-mail telefoon mobiel linkedin

Steven Lemmers

Relatiemanager

e-mail telefoon mobiel linkedin

Elvera van Leeuwen

Relatiemananger

e-mail telefoon mobiel linkedin

Jan-Alix

Teamleider

e-mail mobiel linkedin

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid