HEB JIJ #ONSPAKKIEAN?

Deel jouw meest creatieve, leuke, vrolijke en gekke foto’s met #onspakkiean. Je maakt kans op gave prijzen!

Zo hebben we al winnaars naar het ABN AMRO World Tennis Tournament mogen sturen, een gepersonaliseerde brochure geleverd en is al gratis advies in branding gegeven. En er staat nog veel meer op de plank!

Wat dacht je van een VIP-uitnodiging voor de MediaCenter avond bij de Rotterdamse Kunsthal 18 september? Of twee VIP-tickets voor dit mooie instituut? We geven je graag iets extra’s!

Ook dat is #onspakkiean, dus trek ‘m aan!


Kans maken?

  • Plaats een foto met het #onspakkiean T-shirt op Facebook, Instagram en/of Twitter.
  • Schrijf een creatieve caption en gebruik de hashtag #onspakkiean.
  • Je bericht direct op onze radar? Tag @mediacenterrdam of een MediaCenter teamlid in je post!

Wist je dat we met zijn allen per dag gemiddeld 221 keer naar onze smartphone kijken? 👀 Daar wil je als bedrijf natuurlijk gebruik van maken.

Wanneer men naar die smartphone kijkt, moet jouw merk in beeld zijn en in beeld blijven. En dat resultaat, dat is ons pakkie-an!

Ga naar www.mediacenterrotterdam.nl/studio en ontdek wat onze creatieve koppen voor jouw merk kunnen betekenen!

#onspakkiean #zetjemerkinbeeld #Rotterdam #smartphone
...

Wist je dat we met zijn allen per dag gemiddeld 221 keer naar onze smartphone kijken? 👀 Daar wil je als bedrijf natuurlijk gebruik van maken.

Wanneer men naar die smartphone kijkt, moet jouw merk in beeld zijn en in beeld blijven. En dat resultaat, dat is ons pakkie-an!

Ga naar www.mediacenterrotterdam.nl/studio en ontdek wat onze creatieve koppen voor jouw merk kunnen betekenen!

#onspakkiean #zetjemerkinbeeld #Rotterdam #smartphone
...

Kinderen die niet kunnen praten willen ook wel eens wat vertellen.⁠

Dat is precies wat ik hier aan het doen ben. De ouders van deze cliënt hebben de hele vakantie foto’s verzameld om uiteindelijk een vakantieboekje te maken. In dit boekje staan de cijfers 1 t/m 6 met daarbij foto’s. Bij die foto’s hebben ze een verhaaltje gemaakt en die ben ik hier aan het inspreken op de spraakcomputer.⁠

Op deze manier kan de cliënt op haar eerste schooldag over haar vakantie vertellen. En niet alleen op school, ook tegen de begeleiders, de buurvrouw, tegen papa, mama, opa en oma. Eigenlijk tegen iedereen die het wil horen. Want na het inspreken van de verhalen glommen de ogen van trots dat iedereen het vakantieverhaal kon horen. Iedereen mag weten hoe leuk ze het gehad hebben op vakantie.⁠

#vakantieverhaal #backtoschool #trots #inspreken #spraakcomputer #zinguï #onspakkiean #elkemogelijkheidbenutten #zzperindezorg
...

👆 Desk essentials? Zeker weten!

Maar wist je dat je al deze artikelen ook van jouw eigen huisstijl kunt voorzien en zo je branding compleet kunt maken? ♻ Dan staat het bureau van jou, je collega's en je relaties ineens vol met alleen maar branded producten!

Maar ook als je alleen een giveaway, relatiegeschenk of premium van jouw merk wilt laten voorzien zijn we er voor je.

Ga naar www.mediacenterrotterdam.nl/pakkers voor meer info!

#merkpromotie #onspakkiean #pakkers #online #offline
...

BOEKHOUDER⁠

Ieder doet de boekhouding op zijn of haar eigen manier. De 1 vindt het fijn om alles zelf te doen en alle touwtjes in handen te houden. Ook als het aan komt op de boekhouding, belastingaangifte etc. De ander vindt het juist fijn om iemand te hebben die alles voor je checkt en een stukje of een groter deel van de boekhouding van je over neemt. In dat geval heb je een boekhouder of accountant die dit voor je doet. ⁠

Een boekhouder zorgt ervoor dat dat stukje waar jij misschien net iets minder verstand van hebt toch goed komt. En, ook heel fijn, dat je je er geen zorgen om hoeft te maken. ⁠
Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat je boekhouder alleen je belastingaangifte doet. Je doet dan de rest van de boekhouding zelf. Maar het kan ook zijn dat je vaker naar je boekhouder gaat en dan daar al je bonnetjes inlevert en dat hij of zij ervoor zorgt dat dit allemaal goed ingeboekt wordt in de boekhouding. ⁠
Ieder regelt dit op de manier waarop je dit zelf het prettigste vindt. Ook bij ons heeft de 1 wel een boekhouder en de ander niet. ⁠

Wil je meer weten over een boekhouder, wat hij of zij voor je zou kunnen betekenen of misschien heb je nog wel een brandende vraag hierover. Ook voor dit soort vragen kunnen jullie bij ons terecht. ⁠

Heb jij een boekhouder of accountant?⁠

#boekhouder #boekhouding #accountant #accountancy #administratie #belastingaangifte #zzperindezorg #zzpindezorg #onspakkiean #thema #collegalozen
...

We vertellen je natuurlijk graag wat MediaCenter voor jou kan betekenen. Maar nog veel liever laten we je zien hoe klanten onze service ervaren!

Dit keer in the spotlight: STAR GROUP! ✅

MediaCenter zorgt er voor deze Power People voor dat de juiste communicatiematerialen altijd klaar staan. Op afroep leverbaar en op maat gemaakt natuurlijk!

#jouwresultaat #onspakkiean #testimonial
...

Langs de weg, op kantoor, in de lift, op een festival, door de winkel... Overal kom je signing tegen! 😱 Alleen sta je er misschien niet direct bij stil.

Ga maar eens na hoe vaak per dag jij in aanraking komt met diverse reclameuitingen. Stuk voor stuk tastbaar gemaakt door middel van signing. Je kunt dus wel stellen dat SIGNING PAKT! 💥 En wij weten hoe.

Ga naar www.mediacenterrotterdam.nl of stuur ons een DM voor meer info. #jouwresultaat #onspakkiean #signing
...

Omdat het zo leuk is en we veel reacties kregen, hier nog een werk-kapsel waar veel liefde en aandacht in is gestoken😄😘 ...

Bijna altijd als we binnen komen zit je daar, als een lief blij ei in je stoel te springen van enthousiasme. Als we dan bij je komen zitten eet je ons bijna op. Wat is dat toch een fijn welkom. Wat zijn we blij dat dit zo kan, dat je zo enthousiast bent als we binnen komen en dat je ons zo lief knuffelt en op jouw manier ons vanalles te vertellen hebt!
Je ouders hoeven er niet bij te zijn geweest om te weten of je ons al begroet hebt. Dit zien ze meestal aan ons haar. Dat zit na de begroeting toch heel anders dan ervoor.
Worden jullie ook weleens zo enthousiast ontvangen op jullie werk?
#zzp #pgb #thuiszorg #liefjongetje #knuffels #enthousiast #warmwelkom #onspakkiean #zzperindezorg #genieten
...

WOW! Wat een hitte... Maar ook dan zit je bij MediaCenter helemaal lekker hoor! 💦 Wij weten heel goed wat jij op zulke momenten kunt doen om je klanten de warme dagen door te helpen.

Wat dacht je van een branded waterfles met ruimte voor vers fruit? Of mini-zonnebrandcremes en ventilatortjes? 🤩 Alles voor merkversterkende ver-COOL-ing!

Kom voor frisse input, een verhelderend overleg en een ijskoud glas water (of een hele emmer...) gewoon even langs aan de Metaalhof! Helpen we je daar graag verder. Enne... Keep it cool deze week! #Rotterdam #hittegolf #vercooling #onspakkiean
...

SENSOPATHISCH SPEL
Twee woorden die voor ons heel normaal geworden zijn. Als we het dan wel eens laat vallen in een gesprek komen we erachter dat er verder maar weinig mensen zijn voor wie dit een normale term is.
Wat is sensopathisch spel vragen veel mensen. Senso staat voor zintuig en pathisch voor beleven.
Sensopathisch spel is de benaming voor het spelen met materialen zonder vaste vorm zoals zand, water, klei, verf, enz.
Zintuiglijk beleven, iets wat de meeste van onze cliënten doen. Zij beleven bijna alles zintuiglijk. Overigens wordt dit ook met kinderen zonder meervoudige beperking gedaan.
Als we iets gaan afwassen zetten we vaak een bak water bij het kind op het blad zodat zij ook met water kunnen kliederen. Of we zetten de natte vaat bij hen neer en geef ze een theedoek of we maken heel veel schuim en gooien het schuim op het blad.
Een ander voorbeeld is spelen met scheerschuim. Dit is ook bijna altijd een succes. Of met de handen in een bak macaroni of kinetisch zand. Zo kunnen we nog wel even door gaan.
Ga bij jezelf maar eens na hoe vaak je sensopathisch bezig bent.
En bedenk dan voor de grap eens wat je dan met een kind met een meervoudige beperking die op zintuiglijk niveau waarneemt en beleeft kunt doen. Wat je hem of haar kunt aanbieden waardoor je hem of haar erbij betrekt en datgeen wat jij aan het doen bent mee kunt laten beleven. En geloof ons, je doet het onbewust heel veel. Plus, je kunt deze kinderen (en volwassenen) bij zoveel dingen betrekken!! Op de foto zijn we op een warme dag alle stuiterballen en badspeeltjes aan het afwassen.
#sensopatisch #spel #afwassen #senso #patisch #zintuigen #beleven #belevingsgericht #emb #onspakkiean #zzperindezorg #zzp #scheerschuim #beperking #cliënt #stuiterbal #lekkerkliederen
...

We vertellen je natuurlijk graag wat MediaCenter voor jou kan betekenen. Maar nog veel liever laten we je zien hoe klanten onze service ervaren.

Daar wordt een mens toch vrolijk van?! 🗯 Want ook veranderingen op het laatste moment pakken we met beide handen aan! #onspakkiean #testimonial #Etcetera #Eurotransplant
...

DE KLEINE DINGEN .
Samen tutten en de nagels lakken van een cliënt. Het lijkt zoiets onbelangrijks, maar als de nagels allemaal roze zijn en ik je aankijk moet je lachen en zie ik aan je dat je blij bent en je jezelf heel mooi vind.
Kleine dingen kunnen soms een van grote invloed zijn.
...

We spelen in op actualiteiten en houden altijd het resultaat op de lange termijn in zicht. Doordat we bovenop de ontwikkelingen zitten, kunnen we altijd effectieve en relevante oplossingen realiseren. 💪 MediaCenter is een echte teamspeler en zorgt er altijd voor dat projecten in harmonie tot een succes gebracht worden. Jouw resultaat, ons pakkie-an!

#slogan #weloveit #backtowork #goedemorgen #onspakkiean
...

YES YES YES!! Eindelijk mogen we het zeggen! Vanaf vandaag is voor iedereen ons nieuwe instagramaccount te bewonderen: onspakkiean . Een platform voor mensen die net als wij zzp'er zijn in de zorg en super mooi en dankbaar werk hebben, maar ook tegen heel veel dingen aanlopen. Een plek waar je vanaf vandaag terecht kan met al je vragen, maar ook een plek waar je een kijkje kan nemen in de wereld waarin wij werken. We zijn meer dan ”oppassers” en doen meer dan rondjes lopen en luiers verschonen. Trots dat ik dit kan en mag doen en nog trotser dat ik dit samen met lauraberkhout doe. Kom je een kijkje nemen? Wij hebben er heel veel zin in. ❤. #onspakkiean #zzperindezorg #platformbieden #nieuwedingen #goodvibes #happythoughts #goodthings #goodpeople #lovemyjob #samenstajesterker ...

Dit platform is begonnen vanuit de frustratie van twee zzp'ers. We hebben enorm mooi en dankbaar werk, maar ditzelfde werk en de positie waarin we staan brengt ook veel regelwerk, onzekerheden en kastjes en muurtjes met zich mee. ”Was er maar een plek waar we terecht kunnen”. Vanuit dit verlangen zijn we gaan brainstormen en staan we nu aan de start van iets moois. Een kennis/data/vraagbank voor de een en een kijkje in onze wereld voor de ander.
Wat zou jij graag willen zien?

#onspakkiean #zzperindezorg #werkenindezorg #zorgsector #platform #samenwerken #samenstajesterker #zorg #denkeninmogelijkheden #zzper #eigenbedrijf #zorgverleners #zorgverlenen #connectie #collegalozen #kijkjemee
...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.


Actievoorwaarden:

  • Je wordt blij van deze actie.
  • Post is voorzien van #onspakkiean.
  • Foto’s zijn rechtenvrij of vrijgesteld.
  • Post je op Instagram? Dan moet jouw profiel openbaar zijn, anders kunnen we jouw post niet zien.

Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld. Door mee te doen aan deze actie ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Roffie ons pakkie-an_Tekengebied 1 kopie 2

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid