Marktteam B2B

Marketing is net als alle markten continu in beweging. Er wordt doorlopend geëxperimenteerd met de middeleninzet. Online en offline ontwikkelingen bieden doorlopend nieuwe mogelijkheden, maar daardoor ook ‘valkuilen’. Ons B-to-B team is altijd op zoek naar een zo hoog mogelijk resultaat met de meest effectieve inzet van het marketingbudget.  We kennen de valkuilen en adviseren je op welke wijze de  communicatie-producties met het meeste effect geproduceerd kunnen worden. Dit team is zeer ervaren op het gebied van tijdschriftenproductie voor (semi)-professionele uitgeverijen en intermediairs. Het huidige landschap waarin deze experts zich begeven kenmerkt zich door de veelheid aan technieken. De kunst van B-to-B marketing is om iedereen in de directie (of decision making unit) van het bedrijf te bereiken, te boeien en mee samen te werken!

Ons marktteam wil de markt doorgronden en heeft een groep marketeers naar actuele trends en ervaringen gevraagd.
Download hier onze infographic met daarin de resultaten!

Op 11 november hebben we ons eerste Webinar gehouden.
We verzorgden een interactief halfuur presentatie en interactie met als thema ‘Hoe blijft direct mail overeind in de digitale wereld?’.
Veel mooie reacties, vragen per chat en de volgende versie is alweer in de maak.

Wil je het webinar nog een keer beluisteren?

Klik dan op deze link: https://recordings.join.me/JvZnMeKo2kuL4-KqJhZWEA
Het duurt wat lang omdat we het gehele half uur hebben opgenomen, dat gaan we volgende keer anders doen!

Wil je de slides + aanvullende tekst nog eens nalezen?

Klik dan op deze link: handout webinar of maak een afspraak met Eddie van Randeraad.

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid