De identiteit van jouw merk is natuurlijk tot in de puntjes verwerkt in alle communicatie. Of dat nu intern of naar de buitenwereld is, offline of online, jouw merk is herkenbaar! Hoe gaaf als je deze herkenbaarheid extra power kunt geven met een tof promotiemateriaal uit de MediaCenter Pakkers collectie? Pak die power!

Ter promotie van de nieuwe lijn onder de paraplu van MediaCenter hebben wij de ‘Pak aan!’ actie gelanceerd. MediaCenter relaties ontvangen een warm hart in de bus en komen zo heerlijk warm de winterse dagen van het nieuwe jaar door. Waarom? Daarom!

MediaCenter Pakkers

De nieuwe collectie MediaCenter Pakkers zijn er om jouw online en offline communicatie te versterken en de identiteit van jouw merk te ondersteunen. Want hoe leuk is het om klanten en/of prospects te verrassen met een tof incentive of premium?! Een notitieblok voorzien van jouw logo of kreet, een plantje met jouw slogan om zorg voor te dragen of een strandbal om vooruit te kijken naar een hete zomer. Het kan allemaal! Onze marktteams denken graag met je mee om zo een passende Pakker te kiezen. Er is een Pakker voor iedere gelegenheid!

  • Gave, creatieve en pakkende promotie
  • Persoonlijke service, korte levertijden
  • Alles volledig in jouw stijl afgeleverd!

Meer weten? Bekijk dan de Pakkers pagina via www.mediacenterrotterdam.nl/pakkers of maak een afspraak met onze marktteams!

Een warm hart voor het nieuwe jaar

“Een klein cadeautje van MediaCenter omdat we onze relatie een warm hart toewensen voor 2019. Recht uit ons hart maar ook uit onze nieuwe collectie ‘MediaCenter Pakkers’. Deze nieuwe lijn, onder de paraplu van MediaCenter, zorgt ervoor dat wij onze klanten op een nóg bredere manier kunnen ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat jouw online en offline communicatie zo perfect op elkaar aansluiten!”

Benieuwd naar de actie? Bekijk ‘m hier!

Pak aan flyer

 

 

 

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de diverse branches waar MediaCenter werkzaam is? Kom dan iedere maand weer even terug voor verse inspiratie op de website. Natuurlijk kun je je ook hieronder inschrijven voor onze nieuwsbrief. Laat je e-mailadres achter en dan weet je direct wanneer er weer nieuwe inspiratie voor je klaar staat!