Promo Pakkers van MediaCenter

Pak aan!

De identiteit van jouw merk is natuurlijk tot in de puntjes verwerkt in alle communicatie. Of dat nu intern of naar de buitenwereld is, jouw merk is herkenbaar! Hoe gaaf als je deze herkenbaarheid extra power kunt geven met een tof incentive of premium uit de MediaCenter Pakkers collectie? Pak die power!

  • Gave, creatieve en pakkende promotie ✔
  • Persoonlijke service, korte levertijden ✔
  • Alles volledig in jouw stijl afgeleverd! ✔

WIJ DENKEN GRAAG MEE

Bij MediaCenter ben je aan het juiste adres voor al jouw bedrukte artikelen. Heb je specifieke wensen of eigenlijk nog geen idee? Onze marktteams denken graag met je mee! We leggen de nieuwste trends aan je voor en nemen je mee door de wereld van onze Pakkers. Inpakkers, uitpakkers, verpakkers… Alles om de aandacht van jouw klant te pakken!

Deze nieuwe lijn, onder de paraplu van MediaCenter, zorgt ervoor dat wij onze klanten op een nog bredere manier kunnen ontzorgen. We zorgen ervoor dat jouw online en offline communicatie zo perfect op elkaar aansluiten!

Voor iedere gelegenheid een passende pakker

MediaCenter Pakkers zijn er voor gemaakt jouw merk te versterken. Of het nu gaat om een presentje na een mooie samenwerking, het vergroten van het merkbereik of het aanzetten tot conversie… Er is voor iedere gelegenheid een passende ‘Pakker’!

Maak contact!

Door de kennis en ervaring van onze teams kunnen we voor ieder klantsegment een nauwsluitende aanpak ontwikkelen. Zo halen we altijd meer resultaat uit strategieën, campagnes en oplossingen!

Voor meer resultaat uit je online én offline communicatie ben je bij MediaCenter dus op de juiste plek. Neem daarom snel contact op met het marktteam dat het beste bij jouw branche past, om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Stuur een mailtje naar jouw accountmanager of maak telefonisch een afspraak om kennis te maken!


Finance & Retail

Onderwijs, zorg en overheid

Trading & Industry

Roffie 28

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid