Vebego

PREMIUMS | VEBEGO

Medewerkers bedanken? Ook met een kleine gift maak je een groot gebaar!

Eén van onze trouwe klanten, waar wij al jaren mee samenwerken en erg trots op zijn, is Vebego Airport Services België. Zij regelen de facilitaire dienstverlening van onder andere Brussel Airport. Het Vebego team op deze locatie zet zich elke dag in om een aangename, schone en duurzame luchthaven te realiseren. Daar wilde het management hen graag voor bedanken.

Indoor en outdoor signing

Vebego was in de tweede helft 2023 op zoek naar een aansprekend cadeautje om hun collega’s te verrassen. Het idee was om hun waardering naar alle medewerkers te tonen met een leuke sleutelhanger. Het complete team is immers de sleutel tot het succes van Vebego! Een mooi gebaar waar Team MediaCenter wel raad mee wist!

PXL_20240116_140431821
PXL_20240116_140405926

Vous avez été la clé de notre succès: Jullie zijn de sleutel tot ons succes

Studio MediaCenter ging rap aan de slag met het ontwerp, want niet alleen de realisatie maar ook de visuele uitwerking werd aan ons toevertrouwd. Het doosje waar de sleutelhanger ingelegd zou worden, is gemaakt stevig van karton en heeft een uitsparing in de vorm van een sleutelgat gekregen. Dit hebben we gedaan zodat de ontvanger meteen een sneakpreview van het cadeautje in het doosje ziet. En doordat we een lipje aan de zijkant van het doosje hebben aangebracht is de binnenkant gemakkelijk open te schuiven. En wat er precies in het op maat gemaakte doosje zit? Uiteraard de gepersonaliseerde sleutelhanger met voor- en achternaam van alle collega’s en een leuke boodschap van het bedrijf.

Na een aantal voorbeelden en digitale prototypes konden we aan de slag en werd de gift uitgebracht! Uiteindelijk hebben we 425 gepersonaliseerde doosjes gemaakt die Vebego persoonlijk aan alle medewerkers heeft overhandigd. De reacties waren zeer positief en dat laat maar weer zien: ook met een kleine gift kun je een groot gebaar maken!

 

Ook op zoek naar een impactvol relatiegeschenk voor je medewerkers? Vraag naar de mogelijkheden of kom een keer langs voor een kop koffie aan de Metaalhof! We denken graag met je mee!

Logo MediaCenter Rotterdam