Promotie & POS

roffie voor website8

Maak de boodschap tastbaar

Jouw boodschap moet impact maken. En niet zo’n beetje ook! Om het maximale resultaat te behalen kies je marketingmaterialen waarmee je het bereik vergroot en de boodschap helder en effectief kunt overbrengen. Wij helpen je graag de beste keuze te maken!

MediaCenter is jouw gespecialiseerde partner voor het ontwikkelen en drukken van off- en online marketingmaterialen. Van brochures, naamdragers en point of sale-materialen tot posters, banners en gepersonaliseerde signing. Ook het inrichten en onderhouden van jouw social media en website nemen we graag voor je uit handen.

Wist je eigenlijk dat printproducten ook steeds vaker digitaal worden gebruikt? Denk aan digitale (reclame)folders, brochures en nieuwsbrieven. MediaCenter zorgt ervoor dat jij jouw offline materialen ook simpel en snel online kunt inzetten.

MediaCenter Pakkers

Pakkers zoals pennen, notitieboekjes en mokken – maar ook moderne varianten zoals gepersonaliseerde robots en pricetags – zijn hun effectiviteit én charme nog lang niet verloren.

Wij selecteren graag passende Pakkers om jouw communicatie te versterken. Deze kun je naderhand ook gemakkelijk bestellen via jouw eigen MediaCenter Brandportal. Dit is ook de plek waar je simpel en snel promotiematerialen zoals posters, borden en specials voor jouw winkelinrichting kunt bestellen. En dan hebben we het nog niet eens over onze interactieve infozuilen gehad!


Jouw marktteam van dienst neemt graag de tijd om alle mogelijkheden met je te bespreken. Schroom daarom niet om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen, we denken graag met je mee om het maximale uit jouw off- en online communicatie te halen!

Finance & Retail

Onderwijs, zorg en overheid

Trading & Industry

roffie voor website3

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid