roffie voor website8

Point of sale & promotiematerialen

Je marketingmaterialen moeten impact maken. Het moet jouw boodschap helder, effectief en duidelijk overbrengen en je bereik vergroten voor een maximaal resultaat. Wij, van MediaCenter, zijn jouw expert op het gebied van het ontwikkelen en realiseren van marketingmaterialen. Van offline – bijvoorbeeld het drukken van brochures, naamdragers, Point of Sale materiaal, posters en banners, signing materiaal- tot online ‘materialen’: je social media, je website of digitale nieuwsbrief.

Ook realiseren wij premiums variërend van zeer specifiek (robots!) tot de gebruikelijke pennen en mokken en kunnen wij invulling geven aan een winkel/locatie inrichtingen zoals posters, pricetags, borden, infozuilen, etc. En uiteraard denken wij (pro)actief met je mee en zorgen ervoor dat jij meer resultaat haalt uit jouw marketingmaterialen.

MediaCenter, jouw partner op het gebied van marketingmaterialen.

Als ervaren communicatieproducent kunnen we snel schakelen tussen verschillende productiemethodes. Wij hebben alle expertise onder één dak (vormgeving, drukwerk en online media experts). Daarmee zijn we overal in het proces flexibel. Snel schakelen, om al jouw wensen te realiseren is voor ons geen enkel probleem.

Branchegespecialiseerde relatiemanagers, dat praat wel zo makkelijk

Met jouw drukwerk wil je jouw klanten zo goed mogelijk bereiken. Voor ieder segment klanten is er een andere communicatiestrategie. Het maakt een groot verschil of je doelgroep zich in de Finance, Retail, Onderwijs of Handel  bevindt. Het is dan ook belangrijk dat je al marketingmateriaal hierop afgestemd is. Voor maximaal bereik. Bij MediaCenter werken niet alleen drukwerkexperts, onze relatiemanagers hebben zich ook gespecialiseerd in een specifieke sector. We werken in drie gespecialiseerde teams:

Finance & Retail

Onderwijs, Zorg & Onderwijs

Trading & Industry

Hierdoor weten we wat er speelt in jouw branche, maar ook op welke wijze je met jouw marketingmaterialen een maximale impact hebt op je klanten.  Dit praat niet alleen gemakkelijk, het zorgt er ook voor dat jij zeker bent van meer resultaat.

Lees hier meer over onze mogelijkheden op het gebied van brandportals

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid