NKC

SIGNING | NKC

NKC omarmt nieuwe huisstijl met frisse kantoorsigning

Als contentplatform voor liefhebbers van het camperleven ben je continu in beweging. De oude huisstijl van NKC had dan ook al flink wat kilometers afgelegd en anno 2024 was het tijd om het logo te vervangen. Daar hoort uiteraard ook nieuwe signing bij voor het kantoorpand! Wij mochten als signing partner aansluiten om het NKC-kantoor in Soesterberg te voorzien van de gloednieuwe branding.

WhatsApp Image blauwe lucht

Supersnelle oplevering van fase 1

Bij aanvang stond de onthulling van het nieuwe logo en de website al op zeer korte termijn gepland, dus we moesten snel schakelen. Team Signing vertrok naar Soesterberg om de onderdelen van fase 1 zo snel mogelijk in te meten en nog geen twee weken later konden de monteurs deze eerste signingitems monteren.

  • Nieuwe bestickering op de voorgevel
  • Oude logo’s in het trappenhuis vervangen door banieren van 6 meter lang
  • Door het hele pand ramen en deuren opnieuw beplakt met folie
  • Nieuwe look voor parkeerbordjes.

We hebben al jaren een fijne samenwerking met NKC, in de vorm van een bestelportal waarmee zij drukwerk zoals visitekaartjes en enveloppen bestellen. Nu mochten we ook aan de slag met deze mooie signingopdracht. Deze rebranding is een mooie kans om het merk NKC nog sterker neer te zetten en daar werken wij uiteraard heel graag aan mee!

Bekijk meer in de video hieronder!

Ben je benieuwd hoe het er tijdens de montage aan toe ging? Collega’s Amber, Mario en Steven nemen je mee tijdens de oplevering in deze mini-vlog bij NKC! Bekijk de video hieronder.

Houd onze socials in de gaten voor de oplevering van fase twee of schrijf je in voor de MCR-Mails en ontvang de oplevering van fase 2 bij NKC als eerste in je mailbox!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van signing in en rondom jouw kantoorpand? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. We schuiven graag bij je aan tafel om de mogelijkheden te bespreken!