Office and More

SIGNING | AM MATCH

Uitstralen doe je met signing!

Office & More kantoorinrichting richt bedrijven in met oog voor vorm, functie en misschien wel het belangrijkst; ergonomisch verantwoord werkplek meubilair. Omdat zij graag een totaalpakket aan de klant bieden, worden wij regelmatig ingeschakeld om passende signing voor een project te leveren. 

Dit keer voor AM match, een organisatie die bemiddelt tussen bedrijven en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zodat deze met begeleiding (weer) onderdeel kunnen worden van het arbeidsproces. Een mooie case dus!

 

Accountmanager Bas Visser, ging persoonlijk langs bij AM match“Om te inventariseren wat de wensen zijn ben ik eerst naar de locatie in Amstelveen gegaan. Uiteraard hebben we samen met Office & More en hun relatie aan tafel gezeten om feeling te krijgen met de visie. Daarna zijn we naar de tekentafel gegaan en met een aantal voorstellen gekomen. We proberen hierin ook echt een vooruitstrevend advies te geven aan de klant. Wat sluit het beste aan bij hun wensen? Welk materiaal is hiervoor het meest geschikt? En hoe gaat het hele proces in zijn werk? Zo komen wij en de klant niet voor verrassingen te staan.”

Bijpassend exterieur

Om AM match goed vindbaar te maken voor bezoekers werd het pand ook rondom voorzien van signing. Aan de voorzijde van het pand hebben we een AM match reliëf logo aan de gevelband geplaatst. Daarnaast zijn er folies voor privacy op de ramen geplakt. Zo kunnen werknemers wel naar buiten kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen. Aan de achterzijde van het pand waren een aantal bewegwijzering-items gewenst. Voor de werkplaats, expeditie, parkeerplaats en de ingang. Deze hebben we deels met folies en deels met bedrukte bordjes uitgevoerd. Ook hebben we de al aanwezige vlaggenmasten voorzien van nieuwe banieren met AM match logo en slogan. Een totaal plaatje kan je wel zeggen!

Bas sluit af: “Dit was bij voorbaat al een hele leuke opdracht. De klant vraagt om informatie en wij kunnen dat visueel invullen met veel verschillende manieren van signing. We hebben eerst tekeningen en fotopresentaties gemaakt waardoor zij van tevoren al zagen wat wij allemaal kunnen bieden. Zo konden we samen rond de tafel en de klant ook echt advies geven in de beste materialen.”

Bekijk meer in de video:

Van autoshowroom en garage naar prettig werkbaar kantoor

Bij AM match hebben we verschillende delen van het kantoor voorzien van nieuwe signing. Voorheen zat er een Ford garage in de ruimtes die AM match nu in gebruik heeft. Zij lieten onder andere een knalblauwe inbouw kastenwand achter met daarin uitgesneden een Ford logo. De kasten mochten blijven, maar werden door ons voorzien van een luxe folie met houtprint. Het Fordlogo werd afgedekt met aluminiumplaat en daarna ook voorzien van folie zodat een rustiger beeld ontstond. “Het is geweldig om te zien hoe je met interieurfolie een compleet andere uitstraling kan realiseren!” aldus Bas. Ook hebben we een aantal vergaderruimtes met glazen wanden voorzien van inkijk werende folie voor meer privacy. Hiervoor gebruikten we gezandstraald folie met uitgesneden kamernummers op de deuren. Ook de buitengevel is voorzien van inkijk werende folie. Tot slot was er behoefte aan wat gezelligheid in de hal, hier zijn peesdoeken de perfecte optie voor. Office and More zocht samen met AM match de gewenste afbeelding uit en wij zorgden voor een haarscherpe print in groot formaat.

 

Kan het interieur, of juist de buitenkant van jouw organisatie ook een frisse uitstraling gebruiken? Maak dan een afspraak met één van onze signing professionals via info@mediacenterrotterdam.nl of kom langs voor een kop koffie aan de Metaalhof! We bekijken graag samen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Logo MediaCenter Rotterdam