Hart voor signing

Signing, oftewel visuele communicatie, is de manier om op te vallen voor bedrijven en organisaties. En dat niet alleen; middels signing versterk je de identiteit van de organisatie, geef je een herkenbare stem aan je boodschap en klikt de doelgroep vanaf de eerste indruk met het merk.

Van de vlaggen op het pand, de reclameborden langs het sportveld, het bestickerde wagenpark en de bewegwijzering bij de lift tot de instructies in de kleedkamers en spandoeken bij een event… het is allemaal signing.

Bij MediaCenter Rotterdam realiseren we het graag voor je! Onze professionals geven advies, ontwerpen een uniek concept, sturen de productie aan en verzorgen de montage op locatie. Dat is signing zoals het klopt!


Pak de aandacht

Met aansprekende, exclusieve en unieke binnen- en buitenreclame in jouw stijl!

Bel mij terug

Facilitaire
dienstverlening

Een eigen stijl is onmisbaar en als facilitair dienstverlener wil je herkenbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan bestickerde waswagens, narrowcasting door het pand en meer.

Horeca

Een horeca gelegenheid zonder signing? Echt niet! Banners aan de gevel, bewegwijzering op locatie, kliklijsten met reclame aan de bar… wij regelen het!

Kantoren

Verschillende afdelingen in het bedrijf aanduiden? Een verlicht logo bij de entree? Wandbekleding in de vergader- of lunchruimte? Ook hier is alles signing!

Overheid

Informatievoorziening, regelgeving en verbinding zijn niet te missen (dan wel verplicht) in en rondom overheidsgebouwen. Dat wil je goed geregeld hebben. Toch?

Retail en detailhandel

Koppel de unieke identiteit van jouw bedrijf aan het interieur en exterieur van het pand. Met gevelreclame, narrowcasting, banners en meer maak je het verschil in merkherkenning.

Zorginstellingen

In het ziekenhuis, bij de apotheek, huisartsenpost, behandelpraktijk is signing van groot belang. Het versoepelt het bezoek aan de locatie en versterkt de verbinding met het merk.

Professionals in signing

Met de inzet van effectieve signing zorg je dat alle aandacht op jouw merk, boodschap of product is gevestigd. Bij MediaCenter zijn we daar groot fan van en daarom doen we dat ook met alle plezier voor je.

Ons team houdt hierbij ook rekening met het aanvragen van vergunningen, evt. hoogwerkers, het type verlichting en de invloed hiervan op de omgeving. Op deze manier bieden wij volledige service om nog beter en sneller signing voor professionals te organiseren en realiseren!

Ontdek de kracht van neon

Heb je je ooit afgevraagd hoe de wereldwijd bekende en de geliefde vorm van communicatie, neonverlichting, zijn weg vond naar onze straten en skylines? Duik met ons mee in de fascinerende geschiedenis en ambachtelijke pracht van neon, en ontdek waarom deze tijdloze vorm van lichtreclame nog steeds schittert in het straatbeeld.

Klik hier!

Logo Facilicom MediaCenter
Logo Albron MediaCenter
Logo NVM MediaCenter
Logo SNS MediaCenter
Logo Eneco MediaCenter
Logo Regiobank MediaCenter
Logo Stedin MediaCenter

Wil je weten wat MediaCenter Rotterdam voor jouw merk kan betekenen?

Vraag het onze professionals!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.