Elke gemeente is uniek, biedt unieke diensten en heeft te maken met unieke bewoners!

De gemeente Zutphen streeft ernaar om zoveel mogelijk duurzaam in te kopen. Als een van de grootste opdrachtgevers in de provincie Gelderland benut Zutphen haar inkoopkracht ook om inwoners van Zutphen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. Dit doet ze door social return on investment: het verbinden van sociale voorwaarden aan inkoop- en aanbestedingstrajecten.

Eind 2015 heeft de gemeente Zutphen MediaCenter Rotterdam geselecteerd als partner voor het commerciële drukwerk. We zijn er trots op dat MediaCenter, als sociaal betrokken organisatie, op basis van onze prestaties op het gebied van Social Return en Duurzaamheid werden uitgekozen! Wij juichen deze ontwikkeling toe waardoor het meewerken aan een aanbesteding niet meer alleen prijs- en product- gestuurd is, maar ook het leveren van meerwaarde voor de maatschappij van invloed op de uitkomst is.

Sociaal Communiceren is een onderwerp dat om een oplossing vraagt. We geven hier regelmatig presentaties over. Deze tonen de kracht van onze communicatieproductie en laten zien hoe wij het proces rondom complexe inkoop-en productievraagstukken optimaal inrichten. Mail naar ihoytink@mediacenterrotterdam.nl en ervaar hoe niet alleen Gemeente Zutphen maar ook andere organisaties onze oplossingen inzetten.