Exclusief voor jou! Ben je er bij?

Samen met een aantal professionals uit het onderwijs, online marketing, loyalty marketing en branding hebben we een inspirerend en leerzaam programma samengesteld. Alles om jou aan het denken te zetten en je mee te nemen door studentenwerving anno 2020!

  • Wanneer? Donderdag 16 mei 2019.
  • Waar? MediaCenter Rotterdam.
  • Hoe laat? 15:30 – 17:00 uur.
  • Prijs? Helemaal gratis!

Boeien, binden en behouden

Je kunt niet meer achterblijven, de daling in studenten is hardnekkig en houdt volgens de Rijksoverheid zeer waarschijnlijk aan tot 2028. Deze daling is niet gelijkmatig over ons land verdeeld, regionaal zijn er grote verschillen te zien. En precies daarom is het ook zo belangrijk je op de juiste doelgroep te richten en met een open blik vooruit te kijken. Ben je er bij?

Inspiratiesessie bij MediaCenter

We geven je handvaten, tips en inzichten om het ‘onderwijsdenken’ van jouw organisatie om te zetten naar ‘marktdenken’. Je student benaderen als klant in deze markt, dat is waar het allemaal om draait en waar je op de lange (en korte) termijn resultaat mee gaat behalen.

Meld je snel aan want exclusief betekent dat er maar beperkte plaatsen beschikbaar zijn!

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid