Studio MCR

Sterk Merk 4 copy

Wat wij het liefste doen?

sTERKE MERKEN ONDERSTEUNEN!

Onze studio is de creatieve motor achter jouw communicatiebehoeften, de broedplaats van jouw merkidentiteit. Zowel offline als online!

Dat doen we middels vier verschillende pijlers: Creatief design, Digitale publicaties, DTP en Online tools.

In Studio MediaCenter vind je alle expertise en creativiteit om jouw visie tot leven te brengen. Dat is nog eens merkversterkend!

Meer dan een ontwerpstudio.

WIJ BRENGEN JE
MERK TOT LEVEN

En dat gaat veel verder dan alleen ontwerptaken. Wij schuiven het liefst zo vroeg mogelijk in het proces aan om jouw merk vanaf dag één krachtig in de markt te zetten. Wij bijten ons vast in jouw visie en rollen binnen de kortste keren een compleet plan van aanpak uit. Van de huisstijl tot aan het merkverhaal en van de website tot aan eventuele promotionele middelen. Jij hoeft nergens meer over na te denken, wij regelen het voor je!

creatief ontwerp

Hieronder verstaan we de kunst van het vormgeven van visuele identiteiten en ontwerpen die indruk maken en verhalen vertellen. Onze ervaren ontwerpers hebben een scherp oog voor detail en een behoorlijk portie passie voor het realiseren van onderscheidende visuele elementen die jouw merk versterken.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van logo’s, brochures, posters, advertenties of andere grafische elementen… Team Studio staat paraat om jouw merk te versterken!

digitale publicaties

In de digitale wereld is de visuele presentatie van je inhoud zeer belangrijk. Dankzij onze digitale publicaties breng je jouw presentaties naar nieuwe hoogten.

Denk hierbij aan digitale brochures, e-books, interactieve rapporten in onze handige tools Foleon en Magler maar uiteraard ook interactieve Powerpoint presentaties. Zo zorgen we ervoor dat je content niet alleen informatief is, maar ook visueel aantrekkelijk én gebruiksvriendelijk voor je doelgroep.

dtp

DTP oftewel ‘desktop publishing’ is het opmaken en vormgeven van drukklare documenten. Een specialistisch werkje! Onze DTP-ers zorgen dat jouw materialen er professioneel uitzien en voldoen aan de normen voor drukwerk.

Het opmaken van boeken, tijdschriften, brochures of ander drukwerk, wij zorgen voor een presentatie die aanspreekt!

online tools

Online tools zijn de digitale hulpmiddelen die je merk nodig heeft om online te schitteren. Landingspagina’s, interactieve formulieren, online bestelportals en allerlei andere digitale tools. 

Wij ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen die je doelgroep betrekken en de efficiëntie van je communicatie acties bevorderen.

Jouw productiepartner in communicatie.

DAT ZIJN WIJ

Wij zijn de schakel tussen jouw ideeën en de tastbare producten waarmee jij jouw doelgroep kunt bereiken en je doelen kunt behalen. Wij helpen jouw merk op te vallen in een volle markt, creëren impact en zorgen voor succes dankzij sterke communicatie.

We nemen met alle plezier contact met je op om kennis te maken!

 

Slide home MCR

Je hoeft niet ver te zoeken.

lEKKER JOH

Je kunt onze dienstverlening gewoon met elkaar combineren. Dat maakt het realiseren van jouw sterke merk nóg makkelijker! Deze opties worden vaak gekozen in combinatie met studio.

Wanneer een creatief ontwerp klaar is gemaakt, of bestanden drukklaar zijn, kunnen wij de communicatie middelen direct produceren. Wel zo handig!

De creatieve koppies in onze studio maken de mooiste ontwerpen voor beursstand, events en andere vormen van signing voor organisaties.

De handige online tools die door onze studio worden ingericht staan direct in verbinding met de slimme oplossingen in ons warehouse. Zou kunnen items razendsnel geleverd worden.