Digitale oplossingen

Is het runnen van (lokale) marketingcampagnes bij jou op kantoor ook een tijdrovende klus?

Is het marketingteam wekelijks veel uren kwijt door repetitief werk? Dat kan anders! Door te automatiseren en branded content centraal toegankelijk te maken blijft er meer tijd over voor zaken die echt belangrijk zijn. Wij regelen het voor je!

Dankzij onze partnership met softwarebedrijf Marvia wordt het voor jou als klant van Projectbureau MediaCenter Rotterdam zo veel makkelijker om je marketing activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Vanuit de hoge kwaliteit gepersonaliseerde bestelportals die wij door deze samenwerking kunnen leveren, bestel je namelijk heel gemakkelijk alle communicatiemiddelen die je maar nodig denkt te hebben om jouw boodschap over te brengen. En natuurlijk denken onze projectmanagers heel graag met je mee in welke middelen je daadwerkelijk nodig hebt om de doelgroep te bereiken.

Hoe werkt dat dan?

De gepersonaliseerde bestelportals hebben een drieledige functie:

  1. Het creëren van lokaal relevant, on-brand marketingmateriaal.
  2. Opslag van je digitale merkbestanden.
  3. Het vastleggen en delen van je merk- en huisstijlrichtlijnen.

De te gebruiken software maximaliseert merkconsistentie, zorgt voor een heldere workflow en bespaart kosten door de operationele marketingtaken te automatiseren. Zo wordt repetitief werk dus direct uit het takenpakket van jouw marketingteam gesneden en blijft er meer ruimte over voor creativiteit.

Stel je communicatievragen!

Het fijne van klant zijn bij MediaCenter Rotterdam is de doorvertaling van jouw strategie naar on- en offline communicatie producties. Bij ons het meer dan ‘u roept, wij draaien!’ hier is het eerder ‘u roept, wij denken!’ omdat we graag het beste resultaat voor onze klanten willen realiseren. Bij een communicatievraag sluiten we daarom graag aan om de meest effectieve opties te bekijken zoals online campagnes, grafische producties, promotionele artikelen of natuurlijk signing- en lichtreclame.

Samen sta je nog sterker

De samenwerking met partner Marvia is natuurlijk niet voor niets. Marvia maakt merken succesvoller door hun lokale marketing potentieel te activeren. Het bedrijf is dé pionier op het gebied van het gebruik van automatisering in het maken van (lokaal) marketingmateriaal. De SaaS oplossing stelt bedrijven in staat om op grote schaal gepersonaliseerde, lokaal relevante uitingen te maken, binnen de huisstijl. En dat sluit volledig aan bij ons doel. 

Of het nu gaat om online of offline campagnes, projectbureau MediaCenter Rotterdam doet het voor je. Het complete plaatje, mét impact. Bij ons zit je goed voor de ontwikkeling en uitvoering van al je communicatie-uitingen en marketingcampagnes.

Loop jij vast in de productie van communicatie en is een vaste, professionele partner precies waar jij naar op zoek bent? Stuur een mailtje naar inspiratie@mediacenterrotterdam.nl of maak een afspraak via 010-4252600.