Skip to main content

Kom werken bij MediaCenter Rotterdam!

Misschien wel de leukste plek in de stad. Want hier komt alles samen! Wij communiceren volop voor bedrijven, organisaties en meer. Kom jij ons team nog sterker maken? Bekijk hieronder onze actuele vacatures.

Vacature Orderbegeleider

Fulltime & parttime functie | 1 ½ FTE | Per direct

‘Kunnen jullie ook de signing aan ons pand verzorgen?’

‘Help! We hebben morgen 100 posters nodig voor onze nieuwe actie!’

‘Ik wil graag drukwerk bestellen in onze portal, maar het is een nieuw product. Kun je mij helpen?’

Draai jij je hand niet om voor service- en productvragen? En staat de klant bij jou altijd voorop? Dan ben jij de orderbegeleider die wij zoeken!

Jij bent:

  • Enthousiast en pro-actief.
  • Klantvriendelijk en resultaatgericht.
  • Flexibel en stressbestendig.
  • Nauwkeurig en een echte teamspeler.
  • Commercieel of administratief op MBO-niveau.

Wij zijn:

MediaCenter Rotterdam! Het hart van communicatie. In de loop der jaren hebben we een prachtig portfolio aan klanten opgebouwd die staan te springen om een enthousiaste en vooruitstrevende orderbegeleider zoals jij.

Voor deze klanten realiseren wij communicatie van kop tot staart. Je kunt dan denken aan drukwerkproducties, online publicaties, digitale portals, verpakkingen, signing en lichtreclame, design en meer. Is het een vorm van communicatie? Dan kunnen wij het regelen.

Over de functie:

Als orderbegeleider ben je onderdeel van ons bedrijfsbureau. Je hebt telefonisch of via de mail contact met de klant. Jij verwerkt de orders en zorgt ervoor dat deze soepel verlopen. Als het aan jou ligt hoeft de klant na het plaatsen van de order nergens meer over na te denken. Jij hebt immers de touwtjes in handen en zet je volledig in om de oplevering binnen de planning te voltooien! Dit doe je bijvoorbeeld door:

Naast al jouw praktische taken heb je ook commercieel inzicht en voel je je verantwoordelijk voor het groeien van de orderwaarde van jouw klantenpakket. Zo denk je als vanzelf ook graag mee in mogelijke marketingacties die dit kunnen realiseren en stap je altijd in de schoenen van de klant om te zien wat wij nog meer voor hen kunnen betekenen. Je bent als orderbegeleider een ontzettend belangrijke spil binnen het bedrijf!

Wij bieden jou:

  • Een flexibele werkplek in een omgeving die altijd in beweging is.
  • Een marktconform salaris met de bijbehorende vrije dagen per jaar.
  • Voldoende ruimte voor eigen inbreng, ideeën en persoonlijke ontwikkeling.
  • Een stel gezellige collega’s en gezamenlijke activiteiten door het jaar heen.

Solliciteer meteen!

Heb jij met glimmende ogen deze vacature tot je genomen en denk je dat dit wel eens jouw nieuwe functie kan zijn? Stuur dan je CV en motivatie naar amber@mediacenterrotterdam.nl.

Wij zien jouw enthousiaste aanmelding heel graag verschijnen!

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid