Skip to main content

Kom werken bij MediaCenter Rotterdam!

Misschien wel de leukste plek in de stad. Want hier komt alles samen! Wij communiceren volop voor bedrijven, organisaties en meer. Kom jij ons team nog sterker maken? Bekijk hieronder onze actuele vacatures.

Vacatures

 

Financieel Administratief medewerker (32u p/w)


Wij zijn:

MediaCenter Rotterdam! Het hart van communicatie. In de loop der jaren hebben we een prachtig portfolio aan klanten opgebouwd. Voor deze klanten realiseren wij communicatie van kop tot staart. Je kunt dan denken aan drukwerkproducties, online publicaties, digitale portals, verpakkingen, signing en lichtreclame, design en meer. Wenst de klant een vorm van communicatie? Dan kunnen wij het regelen.

Ben jij dit?

Financieel Administratief medewerker voor 32 uur per week.

Over de functie:

Wij zijn op zoek naar iemand die de volgende stap wil zetten in zijn/haar carrière.  Je hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast is het belangrijk dat je prioriteiten kunt stellen en zelfstandig te werk gaat. Je neemt graag initiatief, bent netjes, geordend, integer en behandelt vertrouwelijke informatie discreet.

Als Financieel Administratief medewerker ben je onderdeel van onze afdeling Finance en ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van onze dagelijkse financiële administratie. Je takenpakket bestaat onder andere uit het bijhouden van de debiteuren- en crediteurenadministratie en het bankboek. Jij zorgt ervoor dat alle nodige informatie volledig en op tijd beschikbaar is.

Wij bieden jou:

  • Een flexibele werkplek in een omgeving die altijd in beweging is
  • Een marktconform salaris (€2500 – €2800 per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring) met de bijbehorende vrije dagen per jaar volgens de Grafimedia CAO
  • Voldoende ruimte voor eigen inbreng, ideeën en persoonlijke ontwikkeling
  • Een stel gezellige collega’s
  • Mogelijkheid tot thuiswerken.

Interesse?

Reageer dan vóór 10 december 2023 door je sollicitatie + cv te sturen naar info@mediacenterrotterdam.nl.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

 

 


Verder zijn er momenteel geen actieve vacatures.

Denk je toch dat jij aanvulling bent op ons team? Stuur dan een open sollicitaie met je CV en motivatie naar info@mediacenterrotterdam.nl. We zien het met veel plezier tegemoet!

Privacyverklaring: door het opsturen van jouw gegevens geef je ons toestemming deze gegevens te gebruiken conform de AVG. Jouw gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor wervings- en selectiedoeleinden. Vanwege de Wet AVG bewaren wij jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk en verwijderen wij sollicitatiegegevens uit ons systeem zodra we deze niet meer nodig hebben. Uiterlijk vier weken na afwijzing verwijderen wij sollicitaties. Indien je jouw gegevens eerder wilt laten verwijderen, stuur dan een mail naar info@mediacenterrotterdam.nl. 

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid