Skip to main content

Volgens de regeltjes

voor de juiste structuur en beveiliging.

Bij Projectbureau MediaCenter Rotterdam hechten we een hoop waarde aan certificeringen. Dit is namelijk niet alleen voor onze klanten een bewijs van veilig & gecertificeerd werken, maar geeft ons ook een goede houvast en structuur in onze dagelijkse werkzaamheden.

iso 9001

ISO-9001 | Organisatie

Dit ISO-certificaat volgens de nieuwe ISO norm 9001:2018 garandeert de hoge en constante kwaliteit van onze producten en diensten. Je kunt er dus vanuit gaan dat je hier echt goed zit!

iso 27001

ISO 14001 | Milieu

Dit certificaat toont aan dat we niet alleen groen communiceren, maar ook groen doen. Niet alleen in onze eigen organisatie zijn we bezig met het terugdringen van CO², maar ook onze klanten, teamleden en leveranciers stimuleren we!

iso 27001

ISO 27001 | Informatiebeveiliging

Met het ISO 27001 certificaat tonen we aan dat onze informatiebeveiliging op orde is. Het informatiebeveiligingssysteem conform ISO 27001 noemen we het Information Security Management System (ISMS).

Ongewenste stoffen

Conform de eisen van het AgentschapNL gebruiken we bij productie nooit meer dan toegestane hoeveelheden. En we gebruiken reinigingsmiddelen uit de klasse K3. Ook wat betreft gevaarlijke stoffen voldoen we volledig aan de eisen.

Transport

Wij beperken transport zoveel mogelijk door te streven naar een volledig interne productie. Als we transport inzetten kiezen we voor combinatievervoer, zodat we CO²-uitstoot beperken. Retourzendingen proberen we altijd te combineren.

Voor onze teamleden stimuleren we de keuze voor elektrische leaseauto’s.

Wil je weten wat MediaCenter Rotterdam voor jouw merk kan betekenen?

Vraag het onze professionals!

Contactformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid