Warehousing

roffie voor website8

Passende logistieke oplossingen

Aan grote mediaproducties zitten behoorlijke logistieke uitdagingen. Zo kun je te maken hebben met verschillende doelgroepen binnen één campagne, denk bijvoorbeeld aan filialen met allen een eigen adres, of een B2C-campagne waarbij je iedereen vanuit zijn eigen woonplaats wil aanspreken. Daar weten wij wel raad mee!

Bij MediaCenter weten we precies hoe de logistiek rondom warehousing en grote mediaproducties met verschillende doelgroepen het meest effectief ingericht kan worden. In samenwerking met distributeurs als DHL, DPD, PostNL, Roteb, Fedex en eigen koeriers ligt het maximale resultaat binnen handbereik.

Met maar liefst 3.500 palletplaatsen en ruim 85.000 locaties is de uitdaging rondom logistiek bijna kinderspel voor ons. Jouw drukwerk komt gegarandeerd op tijd bij de juiste persoon of het juiste filiaal terecht! Of het nu gaat om E-fulfilment, brandportals, webshops of Printing On Demand. Bij MediaCenter bevindt alle expertise en ervaring zich onder één dak en wordt effectief en snel geschakeld tussen de diverse productieprocessen en de afdeling warehousing. Flexibiliteit en snelheid staan bij ons centraal.


De beste keuze voor je klant

Wij weten wat er speelt in jouw branche, maar ook op welke wijze je met jouw warehouseproducties maximale indruk op je klanten kunt maken. Dit praat niet alleen gemakkelijk, het zorgt er ook voor dat jij zeker bent van meer resultaat uit je klant.

Wil je de mogelijkheden bespreken? Dat kan! Onze gespecialiseerde marktteams bekijken graag welke oplossingen bij jou passen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met het marktteam dat bij jouw branche aansluit!

Finance & Retail

Onderwijs, zorg en overheid

Trading & Industry

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid