roffie voor website8

Warehousing

Je bent bezig met een grote productie waar logistiek gezien veel haken en ogen aan zitten. Bijvoorbeeld je hebt filialen, die hebben allemaal een eigen adres. Of je hebt een B2C campagne en je wilt iedereen vanuit zijn eigen woonplaats aanspreken. Dan zitten er talloze wissels in je drukwerk, maar hoe zorg je er nou voor dat het juiste drukwerk bij het juiste persoon of het juiste filiaal terecht komt. Vanaf nu is dit geen hoofdbreker meer.

Wij hebben alle ervaring en expertise in huis om dit voor je te verzorgen. Wij zien warehousing wat dat betreft als een uitdagend spel, waar we in de loop der tijd expert in zijn geworden (3500 palletplaatsen, 85.000 locaties(!)). Stop met twijfelen of je die grote productie aan moet gaan. Natuurlijk moet jij je doelgroep gesegmenteerd aanspreken! Zo behaal je immers het beste resultaat en dat is precies waar wij voor gaan met behulp van onze fijnmazige distributie (DHL, DPD, Postnl, Eigen transport, Roteb, Fedex en eigen koeriers)!

MediaCenter, jouw partner op het gebied van warehousing.

Geen uitdaging is te groot voor onze afdeling warehousing: van E-fulfiment, brandportals, webshops tot opdrachten in combinatie met Printing on Demand. Als ervaren communicatieproducent kunnen we snel schakelen tussen de verschillende productieprocessen en de afdeling warehousing. Daarmee zijn we overal in het proces flexibel en kunnen we zelfs de meest complexe warehouseproducties draaien . Snel schakelen, om al jouw wensen te realiseren is voor ons geen enkel probleem.

Meer resultaat uit jouw warehousing

Je wilt je klanten zo goed en efficiënt mogelijk bereiken. Voor ieder segment klanten is er echter een andere communicatiestrategie. Het maakt immers een groot verschil of je doelgroep zich in de Finance, Retail, Onderwijs of Handel bevindt. Bij MediaCenter werken niet alleen communicatie en warehousingexperts. Onze relatiemanagers hebben zich ook gespecialiseerd in een specifieke sector. We werken in drie gespecialiseerde teams:

Finance & Retail

Onderwijs, Zorg & Onderwijs

Trading & Industry

Hierdoor weten we wat er speelt in jouw branche, maar ook op welke wijze je met jouw warehouseproducties maximale indruk op je klanten kunt maken.  Dit praat niet alleen gemakkelijk, het zorgt er ook voor dat jij zeker bent van meer resultaat uit je klant.