Website development

Online niet zichtbaar zijn is voor je onderneming staat gelijk aan het niet opnemen van de telefoon. Een goed vindbare website die je doelgroep met een heldere en overtuigende boodschap weet te raken is het online visitekaartje waar je als bedrijf niet meer omheen kan. Maar een online visitekaartje is tegenwoordig niet genoeg. Je website moet ook leads voor je genereren. Tel daarbij op dat dagelijks meer dan 10,8 miljoen Nederlanders op social media zitten dan weet je dat je er ook niet omheen kan om je daar als bedrijf te etaleren.

MediaCenter is jouw online marketing expert. Wij hebben alle specialisten in huis om van jouw online marketing een succes te maken: SEO-specialisten, webbouwers, grafisch vormgevers en social media-experts vormen een deskundig en hecht team die jouw online zichtbaarheid tot een hoger nivea tillen.

MediaCenter, jouw partner op het gebied van website development.

Geen uitdaging is te groot voor onze afdeling online marketing. Van het realiseren van een goed scorende website of social media-pagina tot het vergroten van je vindbaarheid in Google en het realiseren van meer resultaat uit je online web- en social media pagina’s.

Als ervaren communicatieproducent weten we wat er nodig is om je onderneming online op de kaart te zetten en je doelgroep te bereiken. Daar houdt het niet bij op. Wij zorgen dat je onlinekanalen scoren en jouw meer resultaat opleveren. Hoe we dit doen? Dat vertellen onze social media experts graag.

Branchegespecialiseerde relatiemanagers, dat praat wel zo makkelijk

Je wilt je klanten zo goed en efficiënt mogelijk bereiken. Verschillende aspecten zijn hierbij van groot belang. De vindbaarheid van je onderneming in Google, je bereik op de verschillende social mediakanalen en de traffic naar je website. Voor ieder segment klanten is er echter een andere communicatiestrategie. Het maakt immers een groot verschil of je doelgroep zich in de Finance, Retail, Zorg, Onderwijs of Handel bevindt.

Bij MediaCenter werken niet alleen (online)communicatie. Onze relatiemanagers hebben zich ook gespecialiseerd in een specifieke sector. We werken in drie gespecialiseerde teams:

Hierdoor weten we wat er speelt in jouw branche, maar ook op welke wijze je met jouw online marketing maximaal online exposure kunt behalen. Dit praat niet alleen gemakkelijk, het zorgt er ook voor dat jij zeker bent van meer resultaat uit je klant.