Whitepaper

Marvia x MediaCenter Rotterdam

Minder tijd, moeite en kosten met bestelportals voor jouw merk!

Marketeers in bedrijven en organisaties ervaren vaak tijdsdruk en hebben moeite met het snel bestellen en uniform creëren van marketingmiddelen. Zij hebben te maken met lange doorlooptijden en ruis tussen afdelingen, waardoor het proces vertraagt. En dat belemmert de effectiviteit en opbrengst van marketing campagnes. Eeuwig zonde…

Zeker als je bedenkt dat je met een op maat gemaakte bestelportal, waar alle middelen al aanwezig zijn, jaarlijks meer dan 30% tijd en kosten kunt besparen!

Marketing made easy!

In onze geavanceerde bestelportals, die wij ontwikkelen in samenwerking met Marvia, heb je volledige controle over al je marketing- en communicatiematerialen. Voor het gehele bedrijf, maar ook voor alle franchisenemers bijvoorbeeld! Iedereen krijgt een eigen inlog, met eigen rechten, waardoor alle middelen altijd in stijl worden opgemaakt en geleverd.

We vertellen je er alles over in ons gratis whitepaper! Laat je gegevens achter via de blauwe button en je ontvangt het volledige whitepaper meteen in je mailbox!

Gifje mailing Warehousing (1)

Meer weten? Stel je vraag hier!

Logo MediaCenter Rotterdam