Trading & Industry 

Marktteam Trading & Industry is gespecialiseerd in communicatie voor groothandels, industrie, intermediairs en (semi-) professionele uitgeverijen. Er is in deze sectoren vaak behoefte aan ondersteuning van communicatiespecialisten en daar sluit marktteam Trading & Industry graag aan.


Gedreven | Ondersteunend | Stabiel | Verrassend


De behoeften van de klant verschuift steeds sneller van traditioneel druk- en printwerk naar meer gepersonaliseerde mailings en online oplossingen. John, de doener, zorgt ervoor dat MediaCenter deze behoefte altijd kan vervullen en deinst dan ook niet terug voor eventuele uitdagingen. Frits, de stabiele factor in het team, zorgt dat er altijd een passende oplossing voor de klant uitgezet kan worden. En ook Edwin, de eerlijkheid zelve, laat het er niet snel bij zitten en maakt complexe en inventieve toepassingen toegankelijk voor iedere klant.

Handen uit de mouwen

Klanten van marktteam Trading & Industry vragen niet alleen om oplossingen op het gebied van grafische realisaties, maar ook om meer complexe en inventieve toepassingen van een grote hoeveelheid aan technieken. En daar zit de kracht van dit team. Zij blinken uit in het ontwerpen van creatieve communicatiemiddelen en opzetten van verrassende gepersonaliseerde acties voor onze klanten; gedrukt, geprint maar ook online!

Dit team deinst niet terug voor alle uitdagingen die dagelijks op hun pad komen. Zij hebben de welbekende Rotterdamse no nonsens mentaliteit “Handen uit de mouwen” dan ook als motto om altijd de oplossende factor voor de klant te kunnen zijn.

Toch niet het marktteam dat het beste bij jouw onderneming past? Ontdek dan snel meer over marktteam Finance & Retail of marktteam Onderwijs, Zorg en Overheid!

We stellen natuurlijk ook graag het MediaCenter management aan je voor.

Edwin Wolffers

Sales Consultant

e-mail telefoon mobiel linkedin

Frits LaCroix

Relatiemanager

e-mail telefoon mobiel

John Boere

Relatiemanager

e-mail mobiel

Jouw privacy instellingen

MediaCenter hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacybeleid