Mediacenter Rotterdam omslag

Na jaren van nauwe samenwerking is het nu toch zo ver gekomen: grafimediazusjes Twigt Grafimedia en Mediacenter bundelen hun krachten en gaan verder onder één naam: MediaCenter Rotterdam.

Vanaf januari 2022 slaan Twigt Grafimedia en MediaCenter de handen ineen. De naam Twigt Grafimedia zal komen te vervallen, maar het persoonlijke contact en de snelle service zal net zo blijven als klanten gewend zijn. Maar dan nu onder de naam MediaCenter Rotterdam. En daar worden we blij van!

Communicatie is onze kracht

Het creëren van pakkende communicatiemiddelen is de verbindende factor in deze fusie. Nadat Twigt Grafimedia eerder dit jaar vanuit Moordrecht naar Rotterdam verhuisde, en intrek nam op de bovenste verdieping van het MediaCenter pand, bleek maar weer eens hoe goed de overeenkomstige diensten elkaar aanvullen en versterken.

A5 flyer MCR

Het leek wel gekkenwerk om dat op verschillende lagen te blijven doen, zo stelt ook Twigtenaar Michel Carree: “Een logische keuze om samen verder te gaan. Een vergelijkbaar producten- en dienstenpakket en een vergelijkbaar klantenpakket. Die krachten bundelen we nu en we gaan samen verder onder het motto één plus één is drie!”

Bij MediaCenter Rotterdam ben je aan het juiste adres als het gaat om communicatieproductie, van A tot Z. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde landingspagina, aantrekkelijke Direct Mail, toffe activatiecampagne, narrowcasting door het hele land of het drukken van posters en brochures… MediaCenter Rotterdam regelt het voor je!

Praktische informatie

Voor de klanten van Twigt Grafimedia verandert er eigenlijk niets, behalve de bedrijfsnaam. Zij zullen nog steeds contact hebben met hun vaste contactpersoon en worden tot in de puntjes geholpen als het gaat om pakkende communicatiemiddelen. Zij ontvangen allemaal een overzichtelijke e-mail waarin contactinformatie en andere kleine puntjes op de i met hen gedeeld worden. Alles voor een zo comfortabel mogelijke overgang!

Wil je meer weten over deze fusie? Neem dan contact op met Michel Carree via michel@mediacenterrotterdam.nl of 06-43426220. Je kunt natuurlijk ook hieronder je reactie achterlaten!

Laat je gegevens achter voor meer info:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.